Home > Over ons

Puur vakmanschap sinds 1991

Al meer dan 32 jaar werken wij met veel passie in de jachtbouw. Het is elke keer weer prachtig om te ervaren dat materiaal dat ooit bij ons binnenkwam in de pure vorm als een geheel nieuwe creatie weer ons bedrijf verlaat.

Een mooi afgewerkt interieur, puur vakmanschap

Sfeervolle interieurs en technisch vernuft

Bij Jachtbouw Knobbe draait alles om stilte, sfeervolle interieurs en technisch vernuft. Onze focus ligt altijd op de tevredenheid van onze opdrachtgevers, en we streven ernaar dat zij zich direct thuis voelen aan boord.

Of u nu al een duidelijk beeld heeft van uw wensen of nog zoekende bent, wij bieden praktisch en deskundig advies om u te helpen de vele mogelijkheden te verkennen.

Cor Knobbe

Gedegen advies

Bij het kiezen van een nieuw motorjacht zijn er enkele belangrijke aspecten die voorop staan. Mijn persoonlijke top 3 omvat:

  1. Stilte en rust aan boord zijn essentieel. Tijdens het varen moet het mogelijk zijn om een gesprek te voeren zonder stemverheffing, zodat u optimaal kunt genieten van het leven op en rond het water.
  2. Direct bij het betreden van het schip wil ik mij thuis voelen. Het interieur en de leefruimte moeten naadloos op elkaar aansluiten om dit gevoel te realiseren.
  3. Het jacht moet eenvoudig te manoeuvreren zijn; wendbaarheid en controle moeten perfect zijn.

Als jachtbouwer doe ik nooit concessies aan deze eisen. Onze schepen uit de Classic-lijn zijn een voorbeeld van deze toewijding, waar ik trots op ben.

Cor Knobbe

Een stuurgedeelte in detail

Technische perfectie

We combineren traditioneel vakmanschap met de nieuwste technologie├źn. Bij ons is het afbouwen van casco’s meer dan alleen het toevoegen van esthetische elementen; het omvat ook de complete technische installatie, waardoor elk vaartuig tot in de kleinste details wordt geoptimaliseerd. Wij streven naar technische perfectie.