Home > Knobbe Classic > Knobbe Classic 35

Knobbe Classic 35: Elegante meesterlijkheid op het water

De Knobbe Classic 35 is een eerbetoon aan elegantie, met een sierlijk en professioneel gebouwd spitsgatmodel dat doordrenkt is van liefdevol vakmanschap. Achter zijn ingetogen façade schuilen talloze verrassingen die elke vaartocht tot een unieke ervaring maken.

Fluisterstille sierlijkheid op 10,75 Meter

Onder het oppervlak van deze klassieke schoonheid schuilen geheimen die u doen verwonderen. Geniet van fluisterstille vaartochten dankzij een ingenieus geluiddempend ontwerp, een sfeervolle achterkajuit voor twee, een open kuip en ongeëvenaarde wendbaarheid op het water.

Lengte10,75 meter
Breedte3,60 meter
Doorvaarthoogte1.80 meter
Diepgang0,95 meter
MateriaalStaal/Aluminium
Tankinhoud brandstof500 liter
Tankinhoud schoonwater500 liter
Tankinhoud vuilwater300 liter
Stahoogte kajuit1,95 meter
Bedlengte2,05 meter

Fotogalerij

Vakmanschap

Authentiek vakmanschap met 100% eerlijke materialen

Bij Knobbe Classic kiezen we voor pure materialen. Van het teakdek tot het interieur van kersenhout, teak of mahonie, elk element straalt authenticiteit uit. Onze toewijding aan duurzaamheid blijkt uit het gebruik van koperen drinkwaterleidingen en bilgeafzuiging zonder enig gebruik van kunststof.

Natte cel Knobbe Classic

Sfeervol comfort en luxueuze Inrichting

Stap aan boord en laat u omarmen door sfeervol comfort. Het interieur van de Knobbe Classic 35 is luxueus en uitnodigend, met vier slaapplaatsen voorzien van diverse opbergruimtes en een praktisch ingerichte kombuis van alle gemakken voorzien.

Ervaar de ultieme ontspanning in de gerieflijke natte cel, compleet met doucheruimte, wastafel en elektrisch toilet.

De vliegende Classic

Krachtige prestaties met een stille motor

Met volle kracht achteruit varen is probleemloos dankzij de hoofdmotor, terwijl de Knobbe Classic 35 met zijn uitmuntende vaareigenschappen, wendbaarheid en fluisterstille prestaties elke vaartocht tot een genot maakt. Met een motorisatie van Nanni diesel vanaf 60 pk, uit te breiden tot een Nanni 140 pk, geniet u van een nauwelijks waarneembaar geluid tijdens het varen.

Knobbe Classic 35 vooraanzicht

Andere modellen

Zoekt meer informatie? Of bent u benieuwd naar onze andere modellen? Kijk dan verder op de Classic pagina. Hier hebben wij een overzicht van alle unieke eigenschappen van de jachten. 

Bel nu naar 0514-56 47 82 of stuur ons een e-mail om uw avontuur op het water te beginnen. 

Heeft u vragen? Wij staan klaar om u verder te helpen. Ontdek de wereld van luxe en vakmanschap met de Knobbe Classic.