Home > Knobbe Classic > Knobbe Classic 38

Ontdek de Knobbe Classic 38: Waar elegantie functionaliteit ontmoet

Stap aan boord van de Knobbe Classic 38 en laat u betoveren door zijn tijdloze elegantie en vakmanschap. Elk detail is met zorg vervaardigd, waardoor dit jacht een ingetogen charme uitstraalt, maar vol zit met verrassende functionaliteiten.

Rust en ruimte op 11,75 Meter

Ontdek de klassieke schoonheid van de Knobbe Classic 38. Achter de Friese charme gaan geheimen schuil, zoals een ingenieus geluiddempend ontwerp, een sfeervolle achterkajuit voor twee, een open kuip en uiterste wendbaarheid op het water.

Lengte11,75 meter
Breedte3,95 meter
Doorvaarthoogte2,25 meter
Diepgang1,00 meter
MateriaalStaal
Tankinhoud brandstof550 liter
Tankinhoud schoonwater625 liter
Tankinhoud vuilwater400 liter
Stahoogte kajuit2,00 meter
Bedlengte2,05 meter

Fotogalerij

Ankerlier met afgewerkt teakdek Knobbe Classic 38

Eerlijke materialen, authentieke kwaliteit

Bij Jachtbouw Knobbe kiezen we voor puur vakmanschap en eerlijke materialen. Van een teakdek tot een interieur van kersenhout, teak of mahonie, elk element straalt authenticiteit uit. Onze toewijding aan duurzaamheid blijkt uit het gebruik van koperen drinkwaterleidingen en bilge afzuiging zonder enig gebruik van kunststof.

Keuken Knobbe Classic 38

Sfeervol comfort, luxueuze inrichting

Stap binnen in een oase van sfeervol comfort. Het interieur is luxueus en sfeervol verlicht, met vier slaapplaatsen voorzien van opbergruimtes, een praktisch ingerichte kombuis en een gerieflijke natte cel met doucheruimte, wastafel en elektrisch toilet.

Hard varende Knobbe Classic 38

Kracht en behendigheid op het water

Ervaar moeiteloos achteruit varen dankzij de hoofdmotor en geniet van uitmuntende vaareigenschappen met 360° behendigheid. De Knobbe Classic 38 luistert precies naar het roer en manoeuvreert licht en eenvoudig, terwijl de stille Nanni diesel motor voor nauwelijks waarneembaar geluid zorgt.

Ontdek de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit met de Knobbe Classic 38.

Knobbe Classic 38 achteraanzicht

Andere modellen

Zoekt meer informatie? Of bent u benieuwd naar onze andere modellen? Kijk dan verder op de Classic pagina. Hier hebben wij een overzicht van alle unieke eigenschappen van de jachten. 

Bel nu naar 0514-56 47 82 of stuur ons een e-mail om uw avontuur op het water te beginnen. 

Heeft u vragen? Wij staan klaar om u verder te helpen. Ontdek de wereld van luxe en vakmanschap met de Knobbe Classic.