Home > Knobbe Classic > Knobbe Classic 28 Kajuitsloep

Knobbe Classic 28 Kajuitsloep: Ontdek de ultieme comfortbeleving

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de Knobbe Classic 28 Kajuitsloep, een sloep van 8,50 meter die u de mogelijkheid biedt om langer aan boord te verblijven. In week 14 hebben wij een vaarimpressie met fotoshoot. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste foto's!

Met zijn klassieke uitstraling vermengd met sierlijkheid en comfort, is deze kajuitsloep een absolute aanrader voor liefhebbers van elegantie en ontspanning op het water.

Lengte8,50 meter
Breedte3,00 meter
Doortvaarthoogte1,45 meter
Diepgang0,80 meter
MateriaalStaal
Tankinhoud brandstof135 liter
Tankinhoud schoonwater200 liter
Tankinhoud vuilwater2x 75 liter
Banklengte2,15 meter
Teakdek Jachtbouw Knobbe

Comfortabel ontspannen

De ruime kuip biedt plaats aan maar liefst zes personen, ideaal voor gezellige momenten met vrienden en familie. De cabriolet tent biedt de mogelijkheid om uw overdekte leefruimte nog verder uit te breiden, zodat u in alle weersomstandigheden kunt genieten van het buitenleven.

Een kajuitsloep met stijl

In de sfeervolle kajuit met indirecte verlichting kunt u na een heerlijke dag op het water comfortabel ontspannen. Met een eenvoudige aanpassing van het zitgedeelte creëert u bovendien een slaapplaats voor twee personen, perfect voor een overnachting onder de sterren.

De kajuitsloep is uitgerust met een fraaie natte cel voorzien van toilet en wastafel, evenals een L-vormig keukenblok met koelkast en tweepits kooktoestel.

Afgewerkte wastafel

Op maat gemaakt

De keuze van houtsoorten en materialen is volledig aanpasbaar, zodat u uw eigen unieke kajuitsloep kunt samenstellen in overleg met ons.

Ervaar zelf de ultieme comfortbeleving op het water met de Knobbe Classic 28 kajuitsloep, waar klassieke elegantie en moderne functionaliteit samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Bolder

Andere modellen

Zoekt meer informatie? Of bent u benieuwd naar onze andere modellen? Kijk dan verder op de Classic pagina. Hier hebben wij een overzicht van alle unieke eigenschappen van de jachten. 

Bel nu naar 0514-56 47 82 of stuur ons een e-mail om uw avontuur op het water te beginnen. 

Heeft u vragen? Wij staan klaar om u verder te helpen. Ontdek de wereld van luxe en vakmanschap met de Knobbe Classic.