Home > Knobbe Classic

De Knobbe Classic

Een stijlvol, stil motorjacht met de beleving van een zeiljacht. Een dag op het water, omringd door de rust van de natuur, het geluid van de zacht kabbelende golven, en de wind die door u haren waait. Dit alles terwijl u zich ontspant op een stijlvol motorjacht, die u het gevoel geeft alsof u op een zeiljacht vaart. Dit is precies wat de Knobbe Classic te bieden heeft.

De zijkant van een Knobbe Classic 39 varend in rustig weer

Meer dan alleen een jacht

Een belevenis van elegantie en klasse op het water. Met zijn kenmerkend spitsgat model straalt dit motorjacht sierlijkheid en verfijning uit. Elk aspect van het ontwerp is zorgvuldig doordacht en uitgevoerd, met een perfecte balans tussen traditioneel vakmanschap en moderne technologie.

  • Op maat gemaakt
  • Unieke vaareigenschappen
  • Fluisterstil
  • Pure materialen
Fluisterstille beleving op het water

Fluisterstil

Een van onze belangrijkste kenmerken is de fluisterstille werking van onze jachten. Dankzij geavanceerde geluidsisolatie en hoogwaardige technologieën kunnen onze klanten genieten van een serene omgeving op het water, zonder gestoord te worden door storende geluiden van de motor. Dit biedt een unieke mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van de rust van de natuur.

Foto open kuip Knobbe Classic 28

Pure materialen

We streven ernaar om onze jachten te bouwen met alleen de beste en meest pure materialen. We selecteren zorgvuldig hoogwaardige materialen die niet alleen duurzaam en betrouwbaar zijn, maar ook een tijdloze en esthetisch aantrekkelijke uitstraling bieden.

Op deze manier kunnen onze klanten met vertrouwen genieten van hun jacht, wetende dat deze is gebouwd met de hoogste kwaliteitsnormen en met aandacht voor elk detail.

Vaar- en sfeerimpressie

Ontwerp uw eigen Classic

Fotogalerij

Laat u inspireren door de adembenemende foto’s van diverse Knobbe Classics.