Home > Diensten > Jachtbetimmering

Jachtbetimmering op maat

Bij Jachtbouw Knobbe bieden we op maat gemaakte jachtbetimmering aan, waarbij u kunt rekenen op vakmanschap van het hoogste niveau. Of het nu gaat om interieurs, exterieurs of het ontwerpen van meubels, wij garanderen u een resultaat van pure kwaliteit. Met onze vakkennis staan wij klaar om uw visie tot leven te brengen.

Knobbe Classic casco

Complete afbouw van casco’s

Jachtbouw Knobbe neemt de complete afwerking van casco’s op zich, inclusief betimmering en uitgebreide technische installatie. Elk detail wordt zorgvuldig ontworpen volgens uw persoonlijke voorkeuren en stijl, met aandacht voor de keuze van houtsoorten.

Wij combineren traditioneel vakmanschap met de nieuwste ontwikkelingen in scheepstechnologie om u een hoogwaardig eindproduct te leveren.

 

Op maat gemaakt interieur door Jachtbouw Knobbe

Maatwerk interieurs en meubelontwerp

Ontdek de veelzijdige expertise van Jachtbouw Knobbe, die zich niet beperkt tot alleen jachtbouw. Wij bieden exclusief maatwerk voor uw interieur, volledig aangepast aan uw wensen. Van robuuste eettafels tot moderne keukens: laten we samen uw (droom)interieur realiseren.

Vraag naar de mogelijkheden en ontdek hoe we samen uw persoonlijke interieurwensen realiseren.

Afgewerkt ankerlier Knobbe Classic

Teakdekken en exterieurs

Het leggen van teakdekken is één van onze specialiteiten. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat het dek perfect aansluit bij de lijnen van uw jacht. Maar onze expertise beperkt zich niet tot alleen teakdekken. Ook voor potdeksels, koekkoeken, schuifluiken, blokroosters en andere exterieurelementen kunt u rekenen op ons vakmanschap en precisie. Bij Jachtbouw Knobbe staat perfectie op het water voorop.