Home > Knobbe Classic > Knobbe Classic 28

Knobbe Classic 28 sloep: Het toppunt van stijl en functionaliteit

Stap aan boord van onze nieuwste creatie: de Knobbe Classic 28 sloep, een ware eyecatcher op het water! Met zijn unieke ontwerp en oog voor detail biedt deze sloep van 8,50 meter een ongeëvenaarde combinatie van sierlijke elegantie en uitstekende vaareigenschappen, waardoor u optimaal kunt genieten van elke vaartocht.

Comfort en rust in overvloed

De Knobbe classic 28 is een sierlijk en elegant spitsgatmodel sloep, professioneel gebouwd en met liefdevol vakmanschap afgewerkt.

Lengte8,50 meter
Breedte3,00 meter
Doorvaarthoogte1,45 meter
Diepgang0,80 meter
MateriaalStaal
Tankinhoud brandstof135 liter
Tankinhoud schoonwater200 liter
Tankinhoud vuilwater2x 75 liter
Banklengte2,00 meter

Fotogalerij

Bedieningspaneel en verlaagde zitgedeelte

Sfeervol genieten

In de sfeervolle kuip is het heerlijk vertoeven doordat het motorgeluid vrijwel geruisloos is. Voor in de sloep is een afgesloten natte cel gecreëerd en in het verlaagde gedeelte is het mogelijk om van de banken twee geriefelijke slaapplaatsen te maken. De cabriolet tent biedt beschutting tegen weer en wind, waardoor u in alle weersomstandigheden comfortabel kunt blijven varen.

Met zijn verlaagde zitgedeelte en ruime kuip is er voldoende plaats voor meerdere personen aan boord, zodat u samen met vrienden en familie kunt genieten van de rust en schoonheid van het water.

Knobbe Classic 28 bovenaanzicht

Aandacht voor detail

Elke Knobbe Classic 28 sloep wordt met zorg en aandacht voor detail afgewerkt, waarbij u zelf de houtsoort kunt kiezen die het beste bij uw stijl past.

Bij Jachtbouw Knobbe staan we altijd open voor uw specifieke wensen, zodat we samen met u uw ideale droomsloep kunnen realiseren. Ervaar het zelf en ontdek het toppunt van stijl en functionaliteit met de Knobbe Classic 28 sloep.

Varende Knobbe Classic 32

Andere modellen

Zoekt meer informatie? Of bent u benieuwd naar onze andere modellen? Kijk dan verder op de Classic pagina. Hier hebben wij een overzicht van alle unieke eigenschappen van de jachten. 

Bel nu naar 0514-56 47 82 of stuur ons een e-mail om uw avontuur op het water te beginnen. 

Heeft u vragen? Wij staan klaar om u verder te helpen. Ontdek de wereld van luxe en vakmanschap met de Knobbe Classic.