Home > Knobbe Classic > Knobbe Classic 39

Knobbe Classic 39: Elegantie op en top

De Knobbe Classic 39 is een waar kunstwerk van sierlijkheid en elegantie. Elk detail is met de grootste zorg vervaardigd, waarbij ingetogenheid samensmelt met minutieuze precisie en verrassende elementen.

Comfort en rust in overvloed

Met een lengte van 11,90 meter biedt de Knobbe Classic 39 een oase van comfort en rust. De uitstekende vaareigenschappen zorgen voor een minimaal motorgeluid, waardoor u in alle rust van gesprekken aan boord kunt genieten terwijl u geniet van de serene stilte van het water.

Lengte11,90 meter
Breedte3,80 meter
Doorvaarthoogte2,45 meter
Diepgang1,00 meter
MateriaalAluminium
Tankinhoud brandstof550 liter
Tankinhoud schoonwater625 liter
Tankinhoud vuilwater400 liter
Stahoogte kajuit1,95 meter
Bedlengte2,05 meter

Laat u inspireren door de adembenemende foto’s van diverse Knobbe Classic 39!

Knobbe Classic 39 achteraanzicht

Een Stille Kracht op het Water

De stille motor, aangedreven door een Nanni diesel vanaf 60 pk, biedt nauwelijks waarneembaar geluid dankzij een slim geluiddempend ontwerp. Geniet van de natuurlijke schoonheid om u heen terwijl u moeiteloos vaart, gedreven door ervaring, inzicht en innovatie.

Rustig varende Knobbe Classic 39

Pure materialen, puur genieten

Het gebruik van eerlijke materialen staat centraal bij de Knobbe Classic 39. Een teakdek en een interieur van kersenhout, teak of mahonie zorgen voor een tijdloze en authentieke uitstraling. Drinkwaterleidingen van duurzaam koper en een bilge afzuiging zonder kunststof getuigen van onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Knobbe Classic 39 interieur

Sfeervol comfort 

Stap binnen in een oase van sfeervol comfort. Het luxueuze interieur wordt verlicht door zowel directe als indirecte verlichting. Aan boord vindt u vier slaapplaatsen, voorzien van voldoende opbergruimte, terwijl de praktisch ingerichte kombuis alle gemakken biedt voor een comfortabele reis.

Knobbe Classic 39 in rustig water

Ongeëvenaarde vaareigenschappen

Geniet van een probleemloze achteruitvaart dankzij het varen op de hoofdmotor zonder correcties met boeg- of hekschroef. De Knobbe Classic 39 staat garant voor wendbaarheid, controle en fluisterstille prestaties, waardoor manoeuvreren soepel en eenvoudig verloopt.

Knobbe Classic 32 besturingspaneel

Andere modellen

Zoekt meer informatie? Of bent u benieuwd naar onze andere modellen? Kijk dan verder op de Classic pagina. Hier hebben wij een overzicht van alle unieke eigenschappen van de jachten. 

Bel nu naar 0514-56 47 82 of stuur ons een e-mail om uw avontuur op het water te beginnen. 

Heeft u vragen? Wij staan klaar om u verder te helpen. Ontdek de wereld van luxe en vakmanschap met de Knobbe Classic.