Home > Knobbe Classic > Knobbe Classic 32

De Knobbe Classic 32: Ontdek de perfecte samensmelting van comfort en stoerheid

De Knobbe Classic 32 vertegenwoordigt een unieke variant binnen de Knobbe Classic-lijn.

Een unieke beleving

Terwijl de Knobbe Classic 35, 38 en 39 zijn uitgerust met een cabriolet tent, beschikt de 32 over een gesloten stuurhut met openslaande vouwdeuren, waardoor er een directe verbinding ontstaat met de kuip. Dit creëert een ruime, gelijkvloerse leefruimte die zorgt voor een naadloze overgang naar de buitenlucht. Met de kuiptent erop ontstaat zelfs een grote, overdekte leefruimte, perfect voor elk weertype.

Lengte9,80 meter
Breedte3,55 meter
Doorvaarthoogte2,45 meter
Diepgang0,95 meter
MateriaalStaal
Tankinhoud brandstof350 liter
Tankinhoud schoonwater460 liter
Tankinhoud vuilwater400 liter
Stahoogte kajuit1,90 meter
Bedlengte2,00 meter

Fotogalerij

Bekijk hier de foto’s van de Knobbe Classic 32.

Knobbe Classic 32 boeg

Stoerheid

Het jacht straalt stoerheid uit dankzij de gesloten stuurhut en de reling, perfect gecombineerd met de kuip. Ondanks zijn compacte afmetingen biedt de Knobbe Classic 32 alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring op het water.

Het berghout in combinatie met de kabelaring zorgt voor een robuuste en sfeervolle uitstraling, die de Knobbe Classic 32 tot een tijdloos en stijlvol geheel maakt. Ervaar het zelf en ontdek de perfecte samensmelting van comfort en stoerheid met de Knobbe Classic 32.

Interieur Knobbe Classic 32

Sfeervol en behagelijk

Binnenin biedt het jacht een sfeervolle ronde zit en een keuken met talrijke opbergmogelijkheden. De verlichting is zowel direct als indirect waardoor er een knusse sfeer gecreëerd kan worden. Zelfs bij kouder weer blijft het aangenaam aan boord dankzij de mooi weggewerkte cv-installatie.      

Onder de stuurhut zijn twee comfortabele elektrische bedden van 2,0 bij 1,35 meter gecreëerd, waardoor er voldoende slaapruimte is voor een ontspannen verblijf aan boord. Zoals kenmerkend voor de Knobbe Classic-lijn, biedt ook de 32 uitstekende vaareigenschappen en vrijwel geruisloos varen.

Knobbe Classic 32 besturingspaneel

Andere modellen

Zoekt meer informatie? Of bent u benieuwd naar onze andere modellen? Kijk dan verder op de Classic pagina. Hier hebben wij een overzicht van alle unieke eigenschappen van de jachten. 

Bel nu naar 0514-56 47 82 of stuur ons een e-mail om uw avontuur op het water te beginnen. 

Heeft u vragen? Wij staan klaar om u verder te helpen. Ontdek de wereld van luxe en vakmanschap met de Knobbe Classic.