Home > Occassion: Knobbe Classic 32

Occassion: Knobbe Classic 32

Een unieke kans: Knobbe Classic 32!

De Knobbe Classic 32 bouwjaar 2022 is te koop! Deze sierlijke verschijning op het water tovert een glimlach op ieders gezicht. De Knobbe Classic 32 is een hoogwaardig jacht welke met aandacht voor techniek en details is gebouwd. De Knobbe Classic 32 heeft zeer bijzondere vaareigenschappen; door haar stille motor in combinatie met de toegepaste technieken in de besturingssystemen is manoeuvreren uiterst eenvoudig.

Knobbe Classic 32 stuurhut

Veel comfort aan boord

Dit jacht biedt u vele extra’s zo is dit jacht o.a. voorzien van een proportionele boeg- en hekschroef, een plotter en een automatische piloot. De centrale verwarming, mooi weggewerkt in het geheel, geeft de mogelijkheid voor een langer verblijf aan boord en creëert tevens een warmwatervoorziening.

Naast anker mogelijkheden heeft de Classic 32 ook een elektrische  spudpaal die in ondiep water in de bodem zakt en de boot op zijn  plaats houdt zonder te hoeven ankeren. Ook deze spudpaal is sierlijk weggewerkt in het jacht.

Knobbe Classic 32 in de wind

Robuust jacht

De gangboorden, het dek van de voorroef en de kuip is bekleed met Lignia waardoor er een sfeervol geheel is ontstaan. De reling en de gesloten stuurhut zorgen er mede voor dat het een prachtig robuust jacht is geworden. Ook zijn er vier zonnepanelen aan boord waardoor langer verblijf in de natuur tot de mogelijkheden behoort.

Kortom laat u verrassen en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Prijs op aanvraag.

Meer informatie?

Via de onderstaande link komt u bij de Classis 32 pagina waar u alvast meerdere foto’s van het jacht kunt bekijken.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.